TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Kawen Lagi [ Part II ]


May 27, 2011 3:05:00 AM

sebelum ke berita utama, sila klik sini untuk sama-sama selesaikan masalah aku. thanxs..
(bukan iklan nuffnang) =)

hahaha... kali nih aku snap berapa keping gambar member-member aku yang da kawen..

"oi! apa curik-curik gambar orang nih?"

naseb la... sapa suh letak kat fesbuk! wekh! :P

nih adalah separuh dari gambar-gambar kawan aku yang dah kawen... macam aku kata, 60% kawan-kawan aku da kawen... jom kita checkedout!


ini zana. budak klas aku masa teknik dulu. aku pon tak tau dia kawen. tau-tau dari member aku kat group fesbuk tuh.. hahaha...


ha... dia nih lagi la... bukan budak klas aku pon... tapi satu sekolah. aku kenal 2 ekoq nih... si laki nih pengawas sekolah... yang besh nya, masa sekolah, tak nampak pon depa bercinta. tup tup lepas abeh spm, teruih kawen. ha...
macam nih la kita nak... tak yah kapel-kapel, kawen ja terus...



nih eiza, a. k. a besh fren aku a.k.a teman nages aku... hahaha... sumpah rindu kat dia... dia nih pon satu la... pakai nombor celcom... susah aku nak contact... dia kawen masa lepas abes wat sijil... dia kawen ngan tunang dia gak... aku rasa dekat 5x bersanding kot... orang negeri 9 memang bersanding banyak kali ka? tapi agak terkilan, aku tak sempat nak pegi waktu kenduri dia... sori eiza, kenduri kawen aku, mai tau! haha


bila budak klas aku bagi tau, si eila nih dah kawen. aku terkejut. terkejut gila la... sebab dia nih agak kasar sikit perwatakan dia... aku pon tak tau dia kawen bila... tup tup da kawen... aku memang tak sangka la, eila.. hahaha



nih eija... eh, nama kawan-kawan aku dekat-dekat kan? eija, eila, eiza.. hahaha... dia nih baru kawen... bulan lepas aku rasa... pon tak dapat hadir sebab waktu tuh final week... hahaha... sori eh, mak cik... tapi aku sangat suka baju dia... cantek!


owh! nih sepupu kesayangan aku. kawen tahun lepas. walaupon waktu tuh kulit muka aku melupas tahap gaban.

apa pon, kepada yang dah kawen, semoga bahagia hingga ke syurga... doakan aku cepat-cepat naik pelamin lepas setahun... hahaha *tunggu aku abes belajar kalo dah miang nak kawen pon...* hahaha



p/s : sebenarnya teringin nak buat status 'in married to...'



#kenapa semua kaitan ngan kawen nih? damnnnnn!#

Labels:

20 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)