TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Moi Sup


May 7, 2011 8:56:00 PM


" moi sup?? apa kejadahnya tuh weh???! "

moi sup atau lebih dikenali dengan nama bubur nasik...
kalo hang mai utagha, aku putaq-putaq kepala hang!
*eh...silap dialog!*
...benda-benda nih antara makanan special kat belah utagha...

benda macam nih ampa takkan jumpa kat key-ell la weh....
tapi aku pernah gak wat sewel aku masa kuar lepak down-town..
geng-geng aku nih bawak satu kedai makan kat sungai besi..
nama?? ntah... katanya sup-sup kat situ sedap...
mula la aku tnya pelayan kat situ..

"erk... dik, moi sup ada tak?"

"oi! ang ingat nih umah ang ka? mana nak ada moi sup segala..."


memang tak jumpa lak kalo kat sana...
kat kafe tempat aku belajar pon tak da jual moi sup nih... tapi bubur nasik...

tau apa beza bubur nasik dengan moi sup?
bubur nasik biasanya diletakkan karet, tapi moi sup hanya nasik lembik semata-mata...
lagi satu, biasanya orang suka letak santan kat bubur nasik...
moi tak letak santan ye, tuan-tuan dan puan-puan...

masa cuti nih la digunakan untuk makan sepuasnya...

p/s : line sewel.... shoutbox akan di reply nati...

22 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)