TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Sesi Kauseling Cinta


May 14, 2011 1:13:00 AM

betemu lagi kita dalam kauseling cinta bersama saya, Akak Lurve! *hatt-tuih!* ternyata diluar sana banyak mengalami masalah-masalah jiwa. jom kita cekedout!


Q : hai akak. pekabor? saya ada masalah la kak.. saya tak cintakan boiperen saya lak kak. saya sukakan orang lain. apa patut saya buat akak?


A : hai. sehat bebenor nampaknya.. owh... pekara senang ja tuh...bak nombor boiperen kau tuh... nati akak ngorat. setel masalah.


*****

Q : kak, nih bukan berkaitan ngan saya.. tapi kawan saya.. dia nih suka update status kat fb dia pasal awek dia... kalo gadoh ja,dia akan update status dia 2,3 saat sekali.. saya menyampah la cam tuh kak.. saya nak wat apa nih kak?


A : hah... aku pon ada gak kawan cam tuh. macam la orang lain tak da pakwe / awek. macam nih la, apa kata kau buat ja macam tuh. ramai sikit orang menyampah ngan kau. orait tak?


*****

Q : saya Amar, dari Kuantan. saya da berumur 25 tahun. saya ada awek yang namanya Rini, dia baru ja dapat sambung belajar dekat UKM. saya risau la dia berubah hati. saya nih UPSR ja..itupun 3 subjek failed.. macam mana nih?


A : kes berat nih.. macam nih la.. esok pagi kau pegi UKM. kau mintak keja tukang kebun kat situ. At least nati bila mak bapak si Rini nih tnya kau ;

"apa lulusan kau ada Amar?"

"saya pernah masuk UKM..."


******

itu adalah sebahagian daripada masalah-masalah yang berlaku pada mereka. bagaimana pulak anda?
adakah mengalami masalah jiwa yang sama? boleh ceritakan masalah anda di ruangan komen.

terima kasih.

p/s ; adakah belog spot akan delete enty nih? =,=
20 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)