TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
SUNSHINE SMILE CONTEST


May 26, 2011 4:34:00 PM

sebelum ke berita utama, sila klik sini untuk sama-sama selesaikan masalah aku. thanxs.. (bukan iklan nuffnang) =)


Contest ini adalah untuk mencari senyuman-senyuman yang paling menawan (seperti saya) <---- bapak perasan! .
bapak yang perasan bukan aku... kehkehkeh... Contest nih bermula 22 Mei sampai 1 Julai 2011.

nak join? senang ja... sila ikot step dibawah :

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:



2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:


5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)
6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:


MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)




"senyuman saya paling ceria sebab hari tuh hari yang menceriakan"
hahaha... gambar nih di tangkap sebegitu rupa disebabkan jerawat tumbuh di bahagian pipi.
bagi mengelakkan orang nampak aku tutup cam tuh... hahaha


tag pada : cik miera, misyamissyou, dan deeya. done!

p/s : aku baru teringat ada entry pasai award aku tak wat lagi.... +__________+

Labels:

7 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)