TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
I Love Her!


June 2, 2011 12:05:00 AM

thanxs beb! walaupon aku tak bagi tau yang aku ada masalah, yang namanya kawan nih dapat je hidu.
beliau adalah nadia, suka baca belog. tapi takda belog.... kih kih...
dia cakap tak rajin nak tulis. plus, tak tau nak tulis apa.
but, dia nih pandai dari aku...
walaupon umo dia 2 tahun dari aku, dia memang matang.
kadang-kadang tuh ada la budak-budakan sikit..

kawan aku nih agak sensitif skit.
orang sensitif nih kena kawan ngan sensitif.
baru dua-dua boleh paham.

boiperen dia pon baik.
banyak tolong aku.
sampai kawan-kawan aku yang lain pernah cakap :
"padan sangat! sama-sama baik!"

aku sayang hang sangat!


*kitaorang pegi genting semata-mata nak tengok wayang... kah kah kah*




*actually kawan aku ada kembar. nih kakak dia... muka sama kan? ngeee*

Labels:

10 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)