TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Lupa


July 1, 2011 12:15:00 AM
Nampak tak? Sori lak... Template aku nih dah fix dengan picture-nya.
Aku dah ejas banyak kali pon, tak boleh zoom lebih-lebih...

Aku tak tau apa kena ngan aku dari dulu, sekarang dan maybe selamanya. Baru nih aku posa 6 hari. Sebab mati-mati aku ingat aku tak ganti posa langsung. Padahal aku dah pernah ganti masa kat Poly dulu. Dengan roomate aku pulak tuh... Gambar kat atas tuh, aku tanya roomate aku la, betul ka aku pernah ganti posa masa kat rumah sewa dulu?

Sebenarnya, kes lupa nih sangat sinonim la dengan aku. Aku akan ingat benda yang menyakitkan hati aku, macam putus cinta. Atau perkara membahagiakan. Tapi kadang-kadang aku lupa jugak. Aku susah nak ingat nama orang dan nombor. Kadang-kadang nombor telepon sendiri pon tak ingat tau!

Aku ingat lagi waktu form 2 (ingat pulak waktu nih-ahaks!) Cekgu Sains marah aku...
Sebab tak bawak buku Sains. Pastuh macam biasa dia akan tanya aku :

"awak tau hari nih ada subjek sains, kenapa tak bawak?"

"saya lupa cekgu..."

"apa yang awak ingat? makan mesti tak lupakan...?"

Aku nak ja cakap kat cekgu tuh, 'cekgu, makan pon saya lupa.' ... keh keh keh ... Kang nati kurang hajar pulak kan?

Selagi aku boleh ingat jalan balik rumah, means aku oke lagi. Tapi kalau aku dah tak ingat jalan balik rumah kemungkinan penyakit Alzheimer. Nyayok tuh! Dan aku pernah baca, adalah tak mustahil dari golongan muda. keh keh keh... Banyak tengok cerita korea la nih...


p/s : aku tak boleh bayang kalau aku nyanyok! hahahahahaa!!!


14 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)