TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Mushroom Chomey!


June 6, 2011 5:46:00 PM

ari nih entry nak introduce. budak mushroom... perasan chomey lettew! hahaha....




budak nih, (tak da la budak sangat), tetiba spam inbox aku suh promote dia... aku yang kesian lagi baik hati nih pon tak sampai hati nak tengok mushroom chomey nih nages.. that why la, aku what entry khas untuk si mushroom nih...



ko terharu tak? aku sepak laju-laju kalo ko tak terharu... hahahahaha (sepak tin ja)




ini adalah belog mashroom tersebut... "what the fungi?" a.k.a WTF? hahaha... aku pon tak tau apa dia dok mencarut ntah.... korang yang baca nih, cepat-cepat la pegi belog dia dan jadi follower mushroom nih...

tak nak? oke, tak paksa....
tapi aku paksa korang like button kat bawah nih! (garang tak? keh keh keh)


p/s : mushroom chomey nih tak spam pon inbox aku... yang korang caya wat apa? hahaha!

Labels:

5 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)