TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Sial


June 3, 2011 10:02:00 PM
maaf! aku rasa nak maki orang jadi aku akan maki sepuas-puas nya dalam belog! pegi mampus kalo sapa nak marah aku. aku sabar.. aku tengok ja orang kata kat aku.. cakap ngan aku lain. buat lain. hipokrit sial!
aku tanya kau, slow talk baik-baik.. tak nak gadoh. oke, kau pon balas baik.

kau cakap kau bahagia.
sekarang? kau bagi tau kawan-kawan kau.. kau bagi tau satu dunia, yang kau tengah sedih! what the point?! kau nak cakap apa sebenarnya? kau nak cakap, kau la mangsa yang sangat kecian dalam cerita nih?

wahai perempuan sial!
aku tak kan kaco, even sentuh mamat tuh kalo dia 'in realationship'. masalah sekarang, mamat tuh single. plus, kau tuh girlfriend orang. kau nak kawen dua? tamak sial!

tak payah la kau nak wat publisiti murahan macam tuh. menyampah kot! patut kau add aku kat fesbuk, nak jadi stalker? wua... nati aku tanya FBI, kot-kot ada jawatan untuk pengintip macam kau. bagus betoi!

aku tak pernah jumpa pompuan pysco macam kau nih. pelik gila.

ya, pompuan sial sangat bagus dengan gelaran kau sekarang. sebab kau panggil aku 'gadis sialan celaka'. hah... sebab lelaki. ikot suka engkau la orang gila. kalo kau rasa benci, aku sangat-sangat benci tengok muka kau!! pegi mampus lagi baik ar!

Labels: ,

9 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)