TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Tips Menjadikan Anda Tersangat Annoying Di Panggung Wayang


June 10, 2011 2:12:00 PM


terima kasih kepada 2 manusia yang berada di kiri abang aku, dan seorang lagi berada di kanan aku ketika menton cita besh XMen - First Class. lokasinya adalah di Alor Star Mall.
Atcually, nih first time aku tengok wayang kat Alor Star Mall, tahu?
sebab di rekemen kan oleh member aku, kononya selesa. urm.. oke la... tak selesanya bila ada manusia annoying..



Tips Menjadikan Anda Annoying Ketika Di Pawagam


1. Tempat strategik

pilih kedudukan di tengah-tengah panggung tersebut. pastikan ada membeli tiket di tempat duduk lain, dan duduk di tempat duduk lain. kalo ada orang bising-bising, anda bising balik.... "bukan panggung bapak hang pon!"


2. Gelak part yang tak lawak

untuk kesan terbaik, waktu pelakon tengah menangis menitiskan air mata, gelak lah dengan sekuat hati... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. (tanpa behenti) seolah-olah anda sedang menyaksikan raja lawak.
untuk hasil terbaik, semasa anda gelak, tampar la orang bersebelahan anda....


3. Orang lain buta, anda celik

cuba bagi tahu semua orang dalam panggung tuh, apa yang pelakon sedang buat... contohnya, Angelina Jolie tengah makan, dan anda perlu cakap begini "Ha.... dia makan..." bila dia tidor, "ha... dia tidor...."
ceritalah dari mula sampai abes cerita tuh, apa yang sedang pelakon itu buat...sebab orang semua dalam panggung tuh buta...


4. Jadi Pengarah

anda mempunyai daya imaginasi kuat... kenapa perlu disia-sia kan? nah... ini lah peluang menunjukkan bakat yang terpendam tuh... cakap dengan kuat, apa yang bakal berlaku.. walaupon salah, anda akan dicop hebat..(oleh diri anda sendiri)


5. Tumpahkan makanan dengan sengaja

sebelum masuk pawagam, make sure beli la pop corn atau apa saja makanan yang boleh dibawa masuk.. anda tak perlu la makan semua makanan tersebut... separuh lagi, cuba 'pelawa' orang sebelah anda dengan menumpahkan makanan tersebut.




#ini saja yang aku jumpa waktu tengok XMen yang besh tuh.. mood hilang serta merta ngan manusia yang annoying macam nih... ini kalo kat KL, konform kena booo... cam peeeerak tak pernah tengok wayang... sakit ati iti aku#


p/s : Xmen besh oiii!!

Labels:

56 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)