TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Entri Maaf Secara Terbuka


July 14, 2011 11:02:00 PM

Aku harap hang tak marah aku copy chat kita kat YM. Kah kah kah. Entri ini bertujuan mintak maaf secara terbuka. Sori sangat aku tak ingat hang salah seorang dari boiperen aku. Kah Kah Kah. Aku dah macam hilang ingatan sekarang. :P



SitiMashitah: owh... slalu turun kl la nih?

Ahmad Danial Zainudin: xlah
Ahmad Danial Zainudin: mls aku
Ahmad Danial Zainudin: buang duit

SitiMashitah: owh...
SitiMashitah: aku slalu

Ahmad Danial Zainudin: buang masa
Ahmad Danial Zainudin: itu hg

SitiMashitah: baru nak ajak jumpa
SitiMashitah: oke

Ahmad Danial Zainudin: aku dak
Ahmad Danial Zainudin: nti la
Ahmad Danial Zainudin: aku blek sana kita jmpa

SitiMashitah: skrg kat mana?

Ahmad Danial Zainudin: kt kuching
Ahmad Danial Zainudin: dgree msuk bln 9 kan

SitiMashitah: ooo.. cuti kan?
SitiMashitah: lupa2

Ahmad Danial Zainudin: aku cuti 3 bln
Ahmad Danial Zainudin: grr
Ahmad Danial Zainudin: rindu la nk dengaq sora hg bru bgkit tdoq..

SitiMashitah: hahaha

Ahmad Danial Zainudin: awt?

SitiMashitah: hang pakai digi lagi ka?

Ahmad Danial Zainudin: haah
Ahmad Danial Zainudin: nomot lama

SitiMashitah: ah! mahai

Ahmad Danial Zainudin: awat?
Ahmad Danial Zainudin: nk ngorat aku??
Ahmad Danial Zainudin: aku tukaq sim isok jugak!
Ahmad Danial Zainudin: heee

SitiMashitah: eleh
SitiMashitah: ya la tuh
SitiMashitah: apa cita sekarang?

Ahmad Danial Zainudin: tamau sudah
Ahmad Danial Zainudin: cita apa?
Ahmad Danial Zainudin: hg yg kata byk nk sembang
Ahmad Danial Zainudin: aku dgaq ja ni

SitiMashitah: bnyk la
SitiMashitah: aku baru ingat hang tau dak
SitiMashitah: knp la hang boleh anggap aku benci hang

Ahmad Danial Zainudin: sbb aku tinggey hg cmtu ja
Ahmad Danial Zainudin: sbb mrh sgt..
Ahmad Danial Zainudin: sorry...

SitiMashitah: aku pon tak ingat kes apa dah
SitiMashitah: seriusly, aku sgt lupa skrg nih
SitiMashitah: tension kot

Ahmad Danial Zainudin: its ok..

SitiMashitah: tak yah la sorri... hal2 dulu, mmg aku dah maafkan
SitiMashitah: aku tak simpan dlm hati pon
SitiMashitah: mana hang dapat fb aku?

Ahmad Danial Zainudin: dak 89 bg
Ahmad Danial Zainudin: aku dah ptus asa da cari hg
Ahmad Danial Zainudin: tgk mutual fren pun 3 org ja

SitiMashitah: hang carik kat mana?

Ahmad Danial Zainudin: tnya budak2 la

SitiMashitah: sapa bdk 89?
(budak 89 - group freindster dulu)

Ahmad Danial Zainudin: mcm cari anak ilang plak kan

SitiMashitah: diorg kenai aku ka?

Ahmad Danial Zainudin: ada la
Ahmad Danial Zainudin: aku da jnji taley gtau
Ahmad Danial Zainudin: rasanya

SitiMashitah: oke2

SitiMashitah: henpon aku hilang lepas tuh

Ahmad Danial Zainudin: oww

SitiMashitah: mmg aku tak da backup fon number

Ahmad Danial Zainudin: tepon mahai p tggey dlm troli noo

SitiMashitah: mn hang tau?

Ahmad Danial Zainudin: kaya x hengat...
Ahmad Danial Zainudin: aku tgh baca blog hg ni..
Ahmad Danial Zainudin: hehehe

SitiMashitah: mn hang tau nih?

Ahmad Danial Zainudin: serabut dow

SitiMashitah: jgn baca la

Ahmad Danial Zainudin: awt??

SitiMashitah: aku serabut dlm tuh
SitiMashitah: hahaha
SitiMashitah: biar la

Ahmad Danial Zainudin: mmg pon
Ahmad Danial Zainudin: pink tu aku x kesah
Ahmad Danial Zainudin: ni nk right click kat gmbaq pun hg x kasi
Ahmad Danial Zainudin: brapa punya kedek daa

SitiMashitah: ah! aku nak jadi ladies tuh yg letak pink. hang apa tau?
SitiMashitah: tak boleh!
SitiMashitah: jgn nak mencurik
SitiMashitah: dosa
SitiMashitah: hahaha
SitiMashitah: ctrl + right klik

Ahmad Danial Zainudin: chii!!
Ahmad Danial Zainudin: mana da
Ahmad Danial Zainudin: ingt aku kbuloq ngat nk curik??
Ahmad Danial Zainudin: mintak bek2 suda

SitiMashitah: oke
SitiMashitah: tak brubah2 ang

Ahmad Danial Zainudin: apa yg x brubah?

SitiMashitah: hang la
SitiMashitah: still cakap kasaq ngan aku lagi

Ahmad Danial Zainudin: tau la aku
Ahmad Danial Zainudin: apa dia yg xbrubah
Ahmad Danial Zainudin: hmm
Ahmad Danial Zainudin: aku ckp lmbut ckp nk ngorat
Ahmad Danial Zainudin: ckp kasaq pun x buleh
Ahmad Danial Zainudin: dok diam ah

SitiMashitah: hahaha
SitiMashitah: majok2

Ahmad Danial Zainudin: haah

SitiMashitah: brp lama ar kita kapel
SitiMashitah: break sbb apa ar?

Ahmad Danial Zainudin: aku x ingt la sbb apa break
Ahmad Danial Zainudin: tp ada la dlm smggu lebey
Ahmad Danial Zainudin: bhgia sgguh aku
Ahmad Danial Zainudin: saoq ja ada org gerak
Ahmad Danial Zainudin: tp aku yg salu gerak hg
Ahmad Danial Zainudin: sbb kuching saoq awai

SitiMashitah: ha aku ingat
SitiMashitah: hang ada gerak aku
SitiMashitah: pastuh aku tdoq balik
SitiMashitah: hahahaha

Ahmad Danial Zainudin: hihiihi
Ahmad Danial Zainudin: hg mmg..
Ahmad Danial Zainudin: suruh gerak..
Ahmad Danial Zainudin: punya la aku gerak gk

SitiMashitah: lepas hang break ngan aku, kapel ngan sapa weh?

Ahmad Danial Zainudin: budak unimas
Ahmad Danial Zainudin: pastu break jgk

SitiMashitah: owh.. brp lama lama tuh?

Ahmad Danial Zainudin: 4 bln lebey kurg

SitiMashitah: lpas tuh?

Ahmad Danial Zainudin: ngn awek unimas gk
Ahmad Danial Zainudin: lame gk
Ahmad Danial Zainudin: sthun lebey
Ahmad Danial Zainudin: break lg

SitiMashitah: ooo... oke2...

Ahmad Danial Zainudin: cple-break j aku ni

SitiMashitah: sama ngan aku

Ahmad Danial Zainudin: hg ppuan
Ahmad Danial Zainudin: laki cari hg
Ahmad Danial Zainudin: aku ni laki
Ahmad Danial Zainudin: kna cari ppuan
Ahmad Danial Zainudin: mana da ppuan cari laki

SitiMashitah: urm...
SitiMashitah: ada

Ahmad Danial Zainudin: sapa?

SitiMashitah: aku merayu2 kt ex aku hari tuh

Ahmad Danial Zainudin: hurmm
Ahmad Danial Zainudin: dahtu?

SitiMashitah: kna tolak jugak
SitiMashitah: org dah tak nak
SitiMashitah: mula2 tuh mmg salah aku

Ahmad Danial Zainudin: hg wtpa?
Ahmad Danial Zainudin: curang ea

SitiMashitah: aku pernah ke curang?
SitiMashitah: tak la

Ahmad Danial Zainudin: mana aku tau

SitiMashitah: aku mintak break

Ahmad Danial Zainudin: ohh

SitiMashitah: sbb ramai minat dia
SitiMashitah: pastuh dia buat aku macam tak wujud
SitiMashitah: bnda kecik

Ahmad Danial Zainudin: wee

SitiMashitah: aku yg besarkan
SitiMashitah: aku tau aku silap yg tuh
SitiMashitah: tapi bnyk kali aku mintak maaf
SitiMashitah: mmg sgt presure
SitiMashitah: tuh yg bnyk benda aku tak ingat

Ahmad Danial Zainudin: dahla tu
Ahmad Danial Zainudin: brg yg lps kan
Ahmad Danial Zainudin: hg ungkit pun bkn boley pebetoi balek

SitiMashitah: lepas tuh mmg aku lpaskan dia
SitiMashitah: bukan
SitiMashitah: bila aku nak kapel skali lagi, aku pikir bnyk kali
SitiMashitah: smpai ada org panggil aku pysco
SitiMashitah: darah tinggi semua
SitiMashitah: aku terasa tau

Ahmad Danial Zainudin: hmm
Ahmad Danial Zainudin: hg ada minat sapa2 x la ni?
Ahmad Danial Zainudin: ka ada laki dok minat nga hg?

SitiMashitah: haha
SitiMashitah: ntah la
SitiMashitah: kalau aku minat pon
SitiMashitah: cukup skadar minat
SitiMashitah: aku tak nak buat org sakit darah tinggi lagi

Ahmad Danial Zainudin: ishh
Ahmad Danial Zainudin: hg ni otak stress je
Ahmad Danial Zainudin: cube rilek sket

SitiMashitah: urm...

Ahmad Danial Zainudin: ilek
Ahmad Danial Zainudin: pk ke dpn
Ahmad Danial Zainudin: jgn pk hal dulu dah

SitiMashitah: weh
SitiMashitah: aku nk tdo la

Ahmad Danial Zainudin: ha
Ahmad Danial Zainudin: nak no tepon?
Ahmad Danial Zainudin: awt awai sgT?

SitiMashitah: kalau aku bg no ang nak bg apa?
SitiMashitah: aku praktikal skrg
SitiMashitah: 7 pagi keluar
SitiMashitah: pukul 7 mlm smpai umah

Ahmad Danial Zainudin: smpai bla praktikal

SitiMashitah: letih2
SitiMashitah: bulN 12 nih

Ahmad Danial Zainudin: aku bg hg peluang utk ngorat aku

SitiMashitah: ceh

Ahmad Danial Zainudin: oo
Ahmad Danial Zainudin: ptut la ajak aku kua

SitiMashitah: hang yg nak ngorat aku
SitiMashitah: hahaha

Ahmad Danial Zainudin: ishh jgn la kantoikan aku
Ahmad Danial Zainudin: malu la

SitiMashitah: apa kaitan ajak hang keluar dgn praktikal
SitiMashitah: hahaha

Ahmad Danial Zainudin: sbb hg praktikal kt kl

SitiMashitah: tak tak
SitiMashitah: aku praktikal kat kdh
SitiMashitah: hahahha
SitiMashitah: bln 12 nati boleh ja pegi kl

Ahmad Danial Zainudin: dah tu kt kl watpa?

SitiMashitah: poli aku kat tg malim

Ahmad Danial Zainudin: ohh
Ahmad Danial Zainudin: dkt ja
Ahmad Danial Zainudin: nek pa mai kl?

SitiMashitah: bas ar
SitiMashitah: awat nk mai amek aku?

Ahmad Danial Zainudin: suma nk berteman
Ahmad Danial Zainudin: xpnh brubah
Ahmad Danial Zainudin: manjaaaaa

SitiMashitah: hehehe
SitiMashitah: *malu*


Ahmad Danial Zainudin: ni nk bg tamau ni?
Ahmad Danial Zainudin: hg bg mksudnya hg bg aku ngorat

###

Kah kah kah. Sori sangat-sangat aku tak ingat hang bekas boiperen aku. Sori sebab buat hang lama carik aku. Henpon aku hilang. Aku buat entri nih bukan nak ngorat hang oke. Perasan la tuh! Aku mintak maaf sangat-sangat. Apa yang jadi dulu. Itu zaman aku sebelum matang.


p/s : dah 3 orang bekas bf aku contact aku lepas aku break. peh! dapat hidu!

Labels: ,

11 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)