TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Hajat


July 1, 2011 1:48:00 PM

6.30 pagi : Bangun.
7.00 pagi : Bukak laptop, balas komen kat belog, balas komen kat fesbuk.
7.30 pagi : Tengok Coffee Prince episod 11 kat Tonton
8.30 pagi : Ayah aku datang, bagi 50 hinggit. Senyum nampak gusi.
Seronok dapat 50 hinggit macam dapat 50 juta hinggit

9.00 pagi : Sambung tengok Coffee Prince episod 12.
10.15 pagi : Baru pikir, nak keluar pukul berapa nih?
10.30 pagi : Selesai mandi, capai seluar jeans kelabu dan baju lengan panjang kaler maroon. Tudung?
Ahh, selendang la hari nih.

10.40 pagi : Pakai toner, pelembab, bedak, eyeliner, lips balm, minyak wangi dan losyen
11.00 pagi : Keluar rumah
11.15 pagi : Terpikir : 'bila aku nak ada kenderaan sendiri nih?'
11.16 pagi : Bas sampai.
11.45 pagi : Sampai Alor Star
11.50 pagi : Terus masuk mekdi.

"makan sini atau bungkus?"

"bungkus. bagi saya satu set GCB"




12.15 tengahari : Naik tingkat 4 City Plaza. Sambil usya hamster... comel gila!
12.20 tengahari : Kedai makan

"kak, order kak..."

"ya dik... order apa?"

"nasik goreng cina. bungkus eh kak..."




1.00 petang : Masuk Watsons *rabang mata*
1.17 petang : Keluar hanya beli Eyeliner dan pencuci muka. kah kah kah. Shampoo mana? ahh! diam!
1.20 petang : Carik something. dalam hati, 'Takkan kat kedah tak da kot?'
1.30 petang : Kedai hadiah

"yang kecik punya tak da eh?"
(sambil tunjuk angry birds besar) kalau aku ada duit, dah lama aku beli angry birds besar tuh..

"ada!" (sambil tunjuk kat rak satu lagi...)

"ala.... kaler lain tak da? merah ka?"

"tinggal yang nih ja....kaler putih... "

"urmmm.. oke lah..."



tak nampak? meh aku zoom sikit!



comel tak? comel tak?

penganti keychain aku kat henpon yang dah patah minggu lepas akibat aku TERhempas henpon waktu tengah mood tension. Siap ada loceng lagi kat dalam dia.... Sumpah comel...

Walaupon bukanlah pemain game angry birds yang tegar, tapi aku pernah gak main. hahaha! Penting tuh, tahu?


p/s : aku suka sangkut keychain-keychain macam nih, sebab aku nih kan jenis lupa.



Labels:

13 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)