TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Respon "Awek Psycho!"


July 10, 2011 4:14:00 PM


Peh... Dasyat korang nih. Yang tuh pon nak nages! (bantai gelak) Baru 2, 3 pengalaman aku... Banyak lagi tau. Aku baru cerita 10%. Sebab tuh aku tubuhkan belog aku nih dengan rasminya.

Dulu kalau aku tension, diary tempat aku luahkan segalanya. Bila aku dah ada belog, aku luahkan kat sini. Maaf aku tak reti pendam. Nati aku gila. Bila menaip rasa puas tau.

Jadi, aku harap tak da orang salahkan parents aku. Know what, mereka la yang terbaik. Melahirkan anak-anak yang 'kuat' seperti aku. Mungkin keadaan buat mereka macam abaikan tanggungjawab. Adakah kita perlu salahkan keadaan (takdir) ? No...! Allah takkan uji hambanya jika hambanya itu tak mampu melakukan. Inilah namanya Qada' dan Qadar.

Terima kasih kepada Mawar Berduri. Sebab tak jadi deaktif fesbuk. Jangan la. Dah la adik aku sorang lagi deaktif jugak. Sunyi tau fesbuk tuh. Keh keh keh.

Terima kasih kepada 27 orang (pada saat aku menulis) yang like entri ini. Dan juga tak kurang yang share link ini. Seperti budak setan. Aku nampak dia share sebab dia kawan aku dalam fesbuk tuh. Keh keh keh. Juga terima kasih kepada yang banyak komen. Tak kira entri ini atau entri-entri lepas. Banyak baca bebelan aku hari-hari. Setia baca entri berjela-jela sampai habis. Aku sangat hargai. Dan komen lagi pulak tuh! (maaf tak sebut nama - banyak. jangan kecik hati, oke?) So far, orang-orang yang mengomen di belog aku semuanya komen dengan komen membina. Ada menjatuhkan. Tapi orang luar yang tak pernah kenal aku.

Sekali lagi, terima kasih kerana membaca.


Aku cepat sensitif. Korang nages baca entri aku? Aku nages baca komen korang.



p/s : 'About Me : kuat makan! kuat tido! kuat berangan! kuat nages! yes, saya kuat!'


Labels:

6 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)