TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Wordless Wednesday 4 # Laptop Berwajah Baru


July 20, 2011 4:48:00 AM

....


Aku 'cuci' semua. Termasuk local D. Ada sikit yang aku wat back-up dulu. Tapi software-software yang aku amek dari kawan aku, aku tak tau nak carik kat mana.



Sapa tau mana nak carik AutoCAD 2004- 2007? Version 2008 sampai 2010 tak mau! Complicated. Tak reti guna. Tolong la aku weh. Autocad nih penting! Plishhh! Aku banyak nak print pelan nih.




Dan, Adobe Photoshop CS3, tak nak yang cs5. Tak reti pakai jugak. Tak da software nih, tak boleh edit belog aku.


p/s : Sapa tau macam mana nak ubah tinggi ruangan berbulat tuh. Ada setting dia. Tak ingat kat mana dah. Aku setting benda tuh tahun lepas. =.="

UPDATE : oke. jumpa dah!


#Ah!! Banyak gila nak ejas! #

Labels:

7 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)