TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Ramadhan Terakhir


August 26, 2011 9:16:00 AM

Orang sebuk-sebuk nak raya, aku dok bimbang satu benda. Kawang-kawan kat site.
Semuanya pergi tinggalkan aku! Wuaaaa!




Yang kiri tuh, Azni. Yang kanan tuh, Wani. 2-2 orang keja kat tempat aku praktikal tuh. Tapi 2-2 nak behenti keja sebab sambung degree. Aku dok membayangkan bila depa nih tak dak. Dah la apa-apa hal aku selalu refer 2 orang nih. Sporting habis la! Rasa besh gila, tambah-tambah bila jumpa satu kepala.




Yang kiri tuh, Farah. Yang kanan tuh, Siti. Siti baru ja abes praktikal khamis lepas. Dia dari UIA. 2 bulan gak aku praktikal bersama ngan dia. Selalu peneman aku naik site check keja-keja kat site. Sebab Farah (UTHM) banyak keja lain yang nak di buat.

Siti paling banyak tau rahsia hidup aku. Kah kah kah! Sebab bila kami naik atas site, sambil menyembang pong pang - pong pang!

Lagi satu, Siti adalah tempat rujukan aku hal-hal berkaitan agama. Seronok!

Farah, dia sangat girang! Pastuh ada lisung pipit cumel! Kalau aku ngan Farah memang gelak tak abes la. Farah abes praktikal minggu depan. Wuaaaa! Mesti site bohsan gila!

Farah pulak banyak ajar aku pasal term-term site yang aku tak pernah tau. Dulu Farah pernah praktikal kat site jugak. Jadi banyak benda la dia tau.

*Term dalam buku tak sama ngan term bila kat site.


Sebenarnya, kat site opiz aku nih, ada 4 orang nih ja. 2 orang lagi lelaki. Abaikan la yang lelaki tuh. Bayangkan, tinggal aku sorang ja nanti! Wuaaaa!

Plus, aku tak kamcing ngan bos besar (Projek Manager). Aku tak boleh bayangkan hidup aku macam mana bulan depan. Aaaaa!



Tinggal la aku sorang-sorang ..

='(



Labels:

8 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)