TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Complicated


September 1, 2011 9:28:00 PM
Hidup nih simple ja. Tapi kita yang selalu rumitkan dengan masalah harian kita.
Contohnya : kau suka aku, aku suka kau. So kita berpacaran. Apa susah?
*keh keh keh* Senang la cakap, ye dak?

Kadang-kadang kita salahkan takdir. Sebab takdir buat kita jadi rumit.
Tapi dari takdir lah kita jadi matang.

"kalau dah jodoh mashe, pusing la satu dunia pun, last-last akan bertemu dengan dia" - mawar berduri

ye, dan takdir dah tertulis kami akan bertemu selepas 3 tahun.
Alhamdulillah. =)





p/s : paham tak aku cuba nak sampaikan dengan nada complicated? kah kah kah

Labels:

6 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)