TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Complicated


September 1, 2011 9:28:00 PM
Hidup nih simple ja. Tapi kita yang selalu rumitkan dengan masalah harian kita.
Contohnya : kau suka aku, aku suka kau. So kita berpacaran. Apa susah?
*keh keh keh* Senang la cakap, ye dak?

Kadang-kadang kita salahkan takdir. Sebab takdir buat kita jadi rumit.
Tapi dari takdir lah kita jadi matang.

"kalau dah jodoh mashe, pusing la satu dunia pun, last-last akan bertemu dengan dia" - mawar berduri

ye, dan takdir dah tertulis kami akan bertemu selepas 3 tahun.
Alhamdulillah. =)





p/s : paham tak aku cuba nak sampaikan dengan nada complicated? kah kah kah

Labels:

6 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)