TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Pening


October 22, 2011 7:54:00 PM

Kemain pening duduk opiz. Balik umah, oyeh oyeh aku meloncat. Erk, apa kena aku? Mungkin terlalu banyak minum nescafe yang mengandungi kafien. Buat aku tension dan mengalami PMDD (Premenstrual dysphoric disorder /dysmenorhoea). Mungkin juga disebabkan berhadapan dengan kerani bodoh hari-hari, buat muka yang tak bersalah selepas apa yang berlaku, buat aku makin lama makin meluat. Meluat! Dan mungkin disebabkan banyak rasa tak puas hati menjadikan aku sangat malas untuk bangun pagi, sebaliknya sangat excited untuk pegi kelas praktikal memandu. Hey, aku sudah lepas Test QTI. Tapi macam gampang sebab bukit aku failed! Bodoh! Bodoh punya clutch, keras nak mampuih! Aku terangkat sikit ja, terus mati enjin. Grrrr. Kan aku dah gubra sorang-sorang kat atas bukit tuh. Ish. Kata ayah aku, Lepas hand brek pelan-pelan. Kenapa la susah kemain belajar. Erk, jalanraya oke lak. Padahal aku paling takot yang tuh. Ah, benci minggu nih, sebab minggu nih paling sibuk. Nak siapkan progress report dan presentation. Naseb baik aku praktikal. Kalau dah keja, memang aku tak kan keja kuli batak macam nih. Penat-penat balik kerja ternampak budak perempuan comel pakai baju pink bergigi arnab. Comel. Bila aku nak sampai seru nak jadi ibu? Erk. Erk. Kawan-kawan kemain kawen tak tunggu aku. Beranak pinak dah pon. Ah, benci-benci. Bila nak jumpa MR. Right? Pening!


Nota Kaki Kudis : Terima kasih kerana membaca entri pening tanpa perenggan. =)

Labels:

8 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)