TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Perempuan Berkalung Tudung Syiria.


October 14, 2011 6:04:00 PM

Kemain tajuk kat atas tuh...Penangan nonton cerita Perempuan Berkalong Sorban la nih. Aku bukan apa. Kalau tengok cerita-cerita menyayat hati macam tuh, mesti terbawa-bawa perasaan tuh sampai berhari-hari, berminggu-minggu kemudian berbulan-bulan. Bertahun? Weh, menipu sangat la tuh!


Dikesempatan ini, aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak atas hadiah dari Kapten Atok. Walaupon aku hanya sesuka ja masuk pertandingan 'Menulis Surat Cinta Kepada Kapten Atok', dan tak sangka pulak hadiah saguhati tuh shampoo dengan conditioner. Kapten Atok nih macam tau-tau ja shampoo aku habes. Wakakaka.


*tak dapat tangkap gambar sebab henpon aku kena format* <---padan muka!

Naseb baik la aku sempat tangkap gambar kat bawah nih. Beberapa jam sebelum aku hantar henpon aku ke kedai.




Erk, Makcik! Sejuk mata memandang sebab saya pakai baju kurung pahang hitam berserta tudung syiria? Mak cik boleh add saya kat fesbuk ye... Kbai,mak mertuaku! 



Labels:

10 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)