TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Sibuk


November 2, 2011 8:58:00 PM

November. Lagi sibuk dari Oktober. Owh, audit ISO pon datang tahun nih. Aku kelam kelibut. Sebab kat site tak da orang nak handle. Walaupon marah-marah kat bos aku, Aku masih punya perasaan kecian kat dia, disebabkan dia mngandung.

Aku nak lepas kerja-kerja aku pelahan-lahan. Dah tiba masanya aku serah balik kerja staf. Sebab budak praktikal tak da yang masuk lagi. Pandai-pandai hampa la nak hidup. 

Bulan nih jugak kena siapkan report li dan buku log. Sebab semester aku masuk awal. See? Bizi kan? jadi aku mintak sangat, jgan ada yang kecik hati kalo ada yang komen, aku tak singgah balik. Aku akan singgah bila aku lapang, oke?


Nota kaki kudis : Makan pon tak sempat. Sehari makan sekali ja. Itu pon malam. Ini kan pulak ada masa nak berbelog semua.   =.="

Labels:

10 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)