TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Aku


December 22, 2011 12:45:00 PM
Aku, manusia yang tak bayar bil broadband 2 bulan sampai dah kena potong line dah.
Aku, manusia yang tak da duit, tapi macam-macam nak beli.
Aku??

Erk, aku yang baru daftar semester kemarin.
Aku yang datang melepak umah cousin dan umah mak sedara aku sesuka hati dan jantungku.

Aku, yang malas nak tulis entry.
Dan aku, tulis jugak entry ini.

Means aku cakap paria.
Oke,bai!

Labels:

8 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)