TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Bawaku Pergi


April 19, 2012 4:54:00 AM
Assalamualaikum :)

Hai. Mungkin ada yang tanya, kenapa aku dah jarang update entry? Kenapa blog tak jumpa? Kenapa dah keluar dari Warna Kaseh? Eh, mesti tak sedar kan? 

Kadang-kadang problem yang hadir dalam hidup ni ibarat menjerut tali ke leher sendiri. Sesak. Nak bernafas pon tak boleh. Aku memang suka lari dari masalah-masalah macam ni. Bukan lari. Mencari kekuatan diri. Bila aku rasa dah ready, aku akan kembali. 

*Nyayi-nyanyi lagu Kaka ft Zizan - Bawa ku Pergi*





"Muku merah jangan lupa bawa moga-moga belum tamat tempoh, Kali ini kita pergi lebih lama, Lebih jauh...."


NotaKakiKudis : Dalam taman dah ada kumbang. Sudah merayap kelopak hati. Kadang-kadang merayap ke bunga lain. Biarkan dia terbang. Biar dia buat pilihan. Kalau dah tertulis di Luh Mahfudz, larilah sampai hujung dunia sekali pun dia tetap kembali. 



Labels: , , ,

2 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)