TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.


Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story


The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2018
Bawaku Pergi


April 19, 2012 4:54:00 AM
Assalamualaikum :)

Hai. Mungkin ada yang tanya, kenapa aku dah jarang update entry? Kenapa blog tak jumpa? Kenapa dah keluar dari Warna Kaseh? Eh, mesti tak sedar kan? 

Kadang-kadang problem yang hadir dalam hidup ni ibarat menjerut tali ke leher sendiri. Sesak. Nak bernafas pon tak boleh. Aku memang suka lari dari masalah-masalah macam ni. Bukan lari. Mencari kekuatan diri. Bila aku rasa dah ready, aku akan kembali. 

*Nyayi-nyanyi lagu Kaka ft Zizan - Bawa ku Pergi*





"Muku merah jangan lupa bawa moga-moga belum tamat tempoh, Kali ini kita pergi lebih lama, Lebih jauh...."


NotaKakiKudis : Dalam taman dah ada kumbang. Sudah merayap kelopak hati. Kadang-kadang merayap ke bunga lain. Biarkan dia terbang. Biar dia buat pilihan. Kalau dah tertulis di Luh Mahfudz, larilah sampai hujung dunia sekali pun dia tetap kembali. 



Labels: , , ,

2 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)