TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Selepas Setahun


May 18, 2012 4:43:00 PM

Entry jiwang. Sila tekan button close jika tak nak diselubungi aura jiwang. 


Setahun. Ya cukup setahun. Jika kami masih bersama genaplah setahun hubungan kami. Malangnya hubungan hanya separuh jalan. Masing-masing tak kuat. Hari pertama kapel pon sudah diganggu orang ketiga. Urm.. Biar lah. Aku pon malas nak ingat lagi.

Kata dia ketika kami berpisah, "doakan dua tahun itu cepat berlalu"
Tapi, aku degil. Tak kuat rasanya. Perit. Sakit.

Dan akhirnya, doa aku dan dia telah di makbulkan. Kami jumpa balik setelah sekian lama. Aku tak expect apa-apa. Cukup sekadar kawan. Tapi dalam hati, sapa tak sayang weh,....

Dan bila dia pon mengaku (setelah dipaksa) yang masih sayangkan aku, aku cuma boleh tersenyum. Nak mula lagi perhubungan ni? Tak kot. Aku nak dia. Tapi takot kalau kehilangan lagi. Tak lagi untuk saat ini. Masing-masing takot. 

"Awak lelaki pertama buat saya menagis macam orang gila"

"Saya mintak maaf andai saya banyak buat awak terluka. Saya pun sakit..."


Aku tak tau nak doa apa untuk hubungan ini. Boleh tak go to flow ja. Tak nak kapel ngan awak. Tapi nak kawen ngan awak. Boleh? Erk...

Labels: ,

3 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)