TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Mengayat


January 1, 2013 9:54:00 PM

Hola!
Selamat tahun baru! Apa azam tahun ni? Azam aku nak lunaskan azam tahun 2012. Azam tahun 2012 pulak nak lunaskan azam tahun 2011. Azam 2011 pulak nak lunaskan azam tahun 2010. Errr dan begitu la seterusnya.

Tadi, baru kejap tadi anak buah aku add aku kat facebook. Masuk kali ni, rasanya dah 5x facebook yang dia buat. Budak zaman sekarang memang suka buat facebook banyak-banyak eh? Aku yang sekor tu pun tak larat nak jaga. 

Dah aku approve tu, tak best jugak kalo tak usya 2,3 kali timeline dia tu. Sampai la aku terjumpa ini.

Ctrl + klik (Untuk lagi besooooorrrr)

Owh, budak sekarang still pakai A/S/L ni lagi? Dulu masa aku belajar main chat kat MirC dulu, code ni la yang fames sekali. setiap kali orang chat akan tanya A/S/L. (singkatan bagi - age/sex/location). Tapi tu zaman tok nadum. Aku pun tak tau MirC tu wujud ke dak lagi. Seingat aku la, aku main chat Mirc tu sepuluh tahun lepas la. waktu aku umor 14 tahun. Ha, bapak lama kan?

Sebenarnya, aku agak ke frust-an jugak la. Memandangkan zaman sekarang, era dah berubah masih pakai dialog 10 tahun lepas. Haish. 
Tak perlu la tanya location kat mana kalo terang tang tang lagi kat facebook tu dah nyatakan tempat tinggal dia. 

Cuma la ubah ayat 10 tahun lepas tu bagi menarik sikit. 


p/s : Harap-harap anak buah aku tak tahu aku ada blog, dan tak bukak blog ni. Kang bising dia kang. Errr.











0 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)