TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
BrideToBe : Wedding Date


January 15, 2014 11:11:00 AM
Dah berapa hari dah asyik menagis ja. Balik KL pun menagis. Tak tau apa boleh buat. Majlis perkahwinan sendiri, tapi orang lain yang sibuk-sibuk nak buat. Sibuk-sibuk pikir diri diorang.

Kawan-kawan aku sebelum ni dah cakap, insyallah akan datang. Set tarikh bagi cun sikit. Tapi bila family sendiri set tarikh yang tak tanya bakal pengantin, rasa nak marah sangat. Lebih pentingkan anak-anak yang nak cuti sekolah. Dah cakap kan hari tu, buat katering sudah. Tak nak nati lepas ni ada isu mengungkit.

Disebabkan kena ikut tarikh tukang masak, sikit pun tak tanya bakal pengantin. Sikit pun tak ajak waktu bincang ngan pihak lelaki. Tapi boleh ja bawak orang yang takda kena mengena pun??!

Kawan-kawan sekarang semuanya dah teragak-agak nak datang ke tak. Dah terpikir pasal cuti yang sekurang-kurangnya 2 hari. (Isnin Selasa). Tak pikir abang aku yang keja. Tak pikir pihak lelaki yang nak ambik cuti. Tak pikir hari isnin yang da orang nak datang tu, agak-agak habes tak makanan kenduri?

Kalau cakap, dituduh melawan. Kalau membangkang dituduh emosi. Serba tak kena.

Oh, ni bukan majlis perkahwinan aku kan?







1 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)