TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
BrideToBe : Edisi Poskad Ala GuestBook


February 20, 2014 3:07:00 PM

Aaaaaa bizi gila sekarang ni tau.. Tak terkejar entry mak, nok... Jadi hari ni post 2 entry siap-siap. Ekekeke... 

Mula-mula nak buat guest book ala-ala buku tu, tapi lepas baca entry seorang blogger ni, semangat terus membuak-buak nak buat ala-ala poskad tu... Sangat kretip okeh!. 
Try la review, siap ada toturial pun. EKceli aku memang penguna photoscape pun, so rasa lebih mudah la...Tapi memang senang pun...



Tara... Simple ja... Letak banyak-banyak kang sarat pulak... Huhuhuhu...

p/s : peti surat tak beli lagi... errrr

Labels: , ,

0 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)