TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
BrideToBe : Edisi - Dah Nak Kawen? Tak Cayanyaaaaaa!!!


March 3, 2014 3:45:00 PM
*Of coz nak tunjuk kad yang buat sendiri sebagai cover tuuu

Ha! Entry ni ditulis dengan perasaan yang sangat-sangat excited, okeh! Yelah, nak tido pun asyik senyum-senyum ja sekarang.

Cuti weekend ni dihabeskan dengan menghantar kad-kad ke seluruh pelusuk kolumpo. Penat yang amat kot. Tapi balik tu mesti senyum-senyum. Kad pun dah pos.

Feeling yang dah lama idam. Dulu-dulu, berangan nak bagi kad kawen sendiri. Tertanya-tanya bila dah ada event kawen sendiri kat facebook. Tak sabar kot!

Paling tak sangka, dah nak kawen dah aku? Ingatkan membujang sampai ke tua. Hahaha

Akhirnya, wujud jugak seorang yang yang ikhlas sayangkan aku. Kan Allah tu dah janji, setiap makhluknya dicipta berpasang-pasangan?

p/s : 20 day to go! Yeayyyy! Cover phone yang import dari sweden pun dah sampai! Yeay!

Labels:

1 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)