TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Sudah 5 Bulan Preggy!


September 25, 2014 4:22:00 PM

Fuh... fuh... tiup-tiup habuk dalam blog ni... Last update waktu kandungan 2 bulan. Sekarang dah 5 bulan. Anak mummy ni pun dah aktif sangat tendang-tendang.

Ekceli, aku pindah balik KL. Alhamdullilah jugak, companny still boleh terima pekerja dia ni. Dah la dulu behenti sebab kawen. Pastu lagi 3 bulan akan cuti bersalin pulak. Sebelum tu nak gitaw yang opiz i ni 3 bulan cuti bersalin, okehhhh! Dah macam govement dah....

Sepanjang preggy ni, lepas masuk 3 bulan lebih baru rasa badan sedap sikit. Tak tahan part muntah-muntah tu je. Masuk 5 bulan ni enjoy sikit sebab dah rasa kick. Tapi perut still kecik. Semua orang tegur. Sensitip hati mak tau!

Kalau naik LRT pun takda insan-insan yang rasa nak bangun dan bagi seat untuk pompuan mengandung macam aku ni ha... Ada sekali tu, sorang nyonya ni nak turun. Waktu nak turun tu baru dia tanya, "You pregnant eh? Duduk la sini" Ia-ia aku tolak sebab dah nak sampai pun. Lagi satu stesen ja... Dalam hati membebel jugak, ' siot betul. dah nak turun baru nak offer...'

Since dah pindah sini, kena la check up sini kan. Ye dok? Esok nak try tanya KK kat tempat ni pasal check up. Takot pegi nati lain kawasan atau tarikh tak kena pulak...

Tu jelah bebel setakat ni. Muahahaha.

Labels:

0 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)